AEL

Montserrat

TRAVESSA DELS FRARES ENCANTATS I AGULLES

Dissabte 28 de març de 2015

A les 7:15 H, a la plaça de l’ajuntament de la Pobla, o a les 8:30 a la zona d’aparcament entre Santa Cecília de Montserrat (ermita) i la Roca Foradada. Km 3 (BP-1103)

Per arribar a aquesta zona d’aparcament cal anar fins a Monistrol de Montserrat (C-55) i girar cap a la dreta direcció el Monestir (BP-1121).  Quan arribem a l’entrada de l aparcament del monestir de Montserrat cal anar cap a la dreta seguint la carretera (BP-1103), passareu un túnel, el següent punt és el Monestir de Santa Cecília (ermita i refugi ), seguim recta i a uns quans metres a una corba es troba un aparcament amb taules de picnic, casi a sota de la roca foradada.

 (Es prega puntualitat.)

Desplaçament amb cotxes particulars

Itinerari: Creuem el sector més occidental del massís per camins enrevessats i plens de sorpreses. Caldrà grimpar per troncs i arrels, recórrer passos equipats amb ferros i cordes, pujar i baixar constantment. Un itinerari entretingut per una zona feréstega enmig d’esveltes agulles i congostos canals.

Aparcament – Coll de Port – Camí equipat dels Frares Encantats – Portell Estret – Camí equipat de les Agulles – La Portella – roca foradada – aparcament.

frares i agulles

 

Distancia: Uns 10 Km amb 750m de desnivell+ aprox (641m – 1093m)

Dificultat: Mitjana- Alta. Grimpar i desgrimpar per cadenes, cordes, i una mica d’aventura.

Temps estimat: 4:30h sense parades

Cal portar  ESMORZAR, BEGUDA I UN BON CALÇAT AMB BONA SOLA. qUI TINGUI CASC TAMBÉ EL POT PORTAR
TOTHOM HI ÉS CONVIDAT

L’organització no es fa responsable de possibles accidents ni de cap despesa. Activitat gratuïta oberta a tothom qui estigui interessat, sota pròpia responsabilitat.

AEL Associació Excursionista Lillet AEL